Ferma Marul de Aur

Ferma Marul de Aur

Consumati fructe sanatoase si de calitate produse in plantatia fermei pomicole Marul de aur, care poate fi un aport de vitamine pentru sanatatea dumneavoastra.

Avem o varietate de soiuri de la cele mai timpurii incepand cu ciresele de mai soiul Bigareau Moreau continuand cu cirese din soiurile Stella , Vann , Boamba de Cotnari care se pot consuma in stare proaspata sau sub forma de compoturi si dulceturi.

Apoi urmeaza visinile din soiurile Crisana, Mocanesti, Shattenmorelle, Pitic Vrancean, Pitic de Iasi. Acestea se pot consuma de asemenea in stare proaspata sau sub forma de compoturi, dulceturi sau sucuri.

Din specia prun avem soiurile Stanley, Renclod Althan, Vanata romaneasca, si Tuleu gras care pot fi consumate in stare proaspata dar si pentru industrializare.

Marul, cu toate ca este unul din fructele care ajunge cel mai tarziu la maturitate, el poate fi considerat doctorul organismului consumat cel putin un fruct pe zi.

In cultura detinem 50 de ha cu o varitate de soiuri care se pot consuma incepand cu luna august si finalizand cu luna aprilie-mai.

Contact:

S.C. MARUL DE AUR S.R.L.
Adresa:
Ferma Pomicola Crasna Albesti 737007 ,
Vaslui, Romania
Telefon:
0745.389.024
Email:
scmaruldeaursrl@gmail.com
Web:
www.ferma-maruldeaur.ro
 
Persoana de contact:
Bogdan Manea
0745.389.024