Consumati fructe sanatoase si de calitate produse in plantatia fermei pomicole Marul de aur
care  poate fi un aport de vitamine pentru sanatatea dumnevoastra

Perele (Pyrus communis) sunt cunoscute de foarte mult timp pentru gustul lor deosebit si pentru proprietatile curative. In antichitate erau recomandate oamneilor colerici, deoarece se spunea ca aduc in suflet linistea.La noi in tara perele se cultiva inca de pe timpul dacilor, marturie fiind izvoarele arheologice.

Sunt recomandate in in tratarea afectiunilor renale si urinare, a bolilor cardio-vasculare, in intoxicatii si in bolile care apar pe fondul deficientelor imunitare.
Calmeaza tusea si ajuta la scaderea colesterolului.

Sunt bogate in fibre ,o sursa importanta de potasiu, consumul regulat de pere ducand la imbunatatirea calitatii digestiei. Totusi din cauza continutului ridicat de zaharuri, nu este recomandata diabeticilor.

Perele se consuma ca atare sau sunt folosite in salate, gemuri, dulceturi. Din pere se prepara otet, lichioruri sau sucuri.

Marul de AurMarul de AurMarul de Aur

Realizare site - Firma web design Iasi - Hosting site